30 April, 2007

STO MU GROMOVA! broj 02

Evo i novog dugo očekivanog drugog broja! Tema broja je SPIDER-MAN MANIJA! Pokušali smo napisati skoro sve što ste ikada željeli znati o najpopularnijem "izmišljenom" superheroju na svijetu. Tu je i biografija legende stripa, Stan Leeja, prikaz top 4 Marvel knjige ovog ljeta, novi nastavci stripa Štakori, te nezaobilazan SMG! katalog stripova...

Sve u svemu, dosta informacija, zgodno i poučno za svakog stripoljupca, bilo novog ili već iskusnog. Jedino je šteta što su nas veliki sponzori (Turbo limač, LM Info, Continental...) odbili u sponzoriranju tiskanja velikih količina ovog broja. Bila nam je namjera poklanjati broj uz svaku kupljenu kino kartu ili igračku. no, što je tu je... Mi smo poput magaraca, guramo dalje...

Skoro zaboravih reći da SMG!_02 možete dobiti na dar u novom USX_32 koji je na svim kioscima širom Hrvatske, a oni koji su u Zagrebu mogu pokupiti svoj besplatni primjerak u More Comics strip knjižari.

2 comments:

Schnuraya said...

Kako do Newslettera? Znam da ih ima u More Comics. Da li se mogu nabaviti na kojem drugom mjestu? Vjerojatno ih ne distribuiraju do Osijeka odakle sam i sam.

Tally said...

Naravno da ga ne mozes nabaviti nigdje drugdje osim na svakom kiosku u USX_broju 32. A imas ga za skinuti i sa SMG! weba u PDF verziji.